Euro Invest © 2017, Všetky práva vyhradené. Designed by webgaleria.sk

Dubová alej: Keď sa dozviete týchto 7 výhod, nebudete chcieť bývať inde

Dubová alej, ktorá vyrastie v Ivanke pri Dunaji, je bytový komplex pozostávajúci z troch bytových domov, z ktorých každý disponuje minimálne tridsiatimi bytovými jednotkami rôznych pôdorysov. Bývanie tu nájdu jednotlivci, páry aj rodiny s deťmi. Dubová alej, ktorej výstavba začne v roku 2018, sa stane jednou s najlepších možností bývania v satelitných obciach Bratislavy. Ak tomu ešte stále neveríte, ukážeme vám 7 dôvodov, prečo už nebudete chcieť bývať inde.

Kompromis v bývaní

Nechcete bývať v petržalských panelákoch ale život v domčeku tiež nie je pre vás? Tri bytové komplexy sú kompromisom medzi rušným životom veľkomesta a pokojom, ktorý nájdete iba malých slovenských dedinkách.

Parkovanie? Vyriešené!

Pod každým obytným objektom sme vystavali 72 parkovacích státí. Pod celým bytovým komplexom sa teda nachádza 216 podzemných garážových miest. Okrem toho sme vybudovali aj vonkajšie parkovisko pre návštevy.

Štandardy pre nadštandardných

Holobyty by sme u nás hľadali márne. V každom bytovom priestore bude pred odovzdaním položená podlaha, kompletne zariadená kúpeľňa a byt bude doplnený o zárubne, soklové a prechodové lišty. Nemusíte sa ale báť, že by vnútorné zariadenie nezodpovedalo vášmu vkusu. Podlahy, sanitu, obklady alebo dvere si môžete vybrať zo širokej ponuky tých najkvalitnejších výrobcov s ktorými spolupracujeme. To, spolu so strešnými solárnymi fotovoltaickými panelmi, akustickým murivom a podlahovým vykurovaním robia z Dubovej aleje nadštandardné bývanie.

O minútku v banke alebo na káve

Priamo v areáli budú vybudované nebytové priestory určené pre malé podniky, kaviarne alebo banku. Do salónu krásy, na masáž alebo do kaderníctva môžete ísť aj v pyžame a papučiach.

Naozaj dobré jedlo

Napriek tomu, že rozloha Ivanky pri Dunaji je iba niečo málo cez 14 km², sa tu nachádza množstvo kaviarní, pubov, reštaurácií a podnikov. Okrem toho tu sídli najlepšia výrobňa langošov, za ktorými denne cestujú desiatky Bratislavčanov.

Skvelé podmienky pre cyklistov

Ak ste cyklista telom aj dušou, iste oceníte možnosti, ktoré pre vás táto obec ponúka. Novovybudovaným cyklistickým chodníkom sa dostanete do susedného Bernolákova alebo sa na bicykli môžete vydať priamo do hlavného mesta.

Na skok do Bratislavy

Od centra Bratislavy je Ivanka pri Dunaji vzdialená iba 17 kilometrov. Koncerty, kiná alebo obchodné centrá sú teda skutočne za rohom.

Zdielať